Українець помітив “живий” круасан у супермаркеті: “Похрустимо”

Українець помітив “живий” круасан у супермаркеті: “Похрустимо”

Неприємний сюрприз у місцевому супермаркеті

Стало відомо про те, як клієнт супермаркету Сільпо в Одесі ледь не придбав подвійний обід. Круасан виявився з “сюрпризом”.

Про це повідомили в Telegram-каналі “Чорний список”, опублікувавши відгук вкрай незадоволеного клієнта, адже, таке можна зустріти часто, на жаль.

Одесит прийшов в магазин за перекусом, і на прилавку з круасанами був помічений неприємний сюрприз. На товарі сидів великий тарган, який, мабуть, вельми навіть затишно помістився там.

“У Сільпо на вул. Катерининській, 27/1 Круасан сьогодні по акції, з тарганом зверху. Одеса ” – сказано в тексті публікації.

У коментарях під постом користувачі почали висловлювати свою думку, що вони думають про те, що відбувається:

“Це треба закривати магаз, труїти, тиждень чекати поки вивітритися і потім знову відкривати”;

“У Сільпо взагалі це вічна проблема. У Дніпрі особисто бачила на випічці пару років тому таргана. І так, це не нормально. Бісять люди, які на все тут відповідають: ой, Та й що тут такого))) Ну, подобається людям жерти падаль, бруд і животину, що тут скажеш. Поки будуть такі і таке ставлення, далеко нам буде до Європи. Недосяжно далеко”;

“Похрумтіти”;

“Магазин не буде це робити закривати на тиждень втрачати прибуток, труять отрутою і торгують далі,там де є продукти там завжди будуть ці вусаті пі**юкі”.

Читайте також  Автобус з українцями потрапив у ДTП у Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело