Як кинути курити «у природний спосіб»: медики розповіли, чим безпечно замінити нікотин

Як кинути курити «у природний спосіб»: медики розповіли, чим безпечно замінити нікотин

Побороти цю залежність допоможуть звичайні овочі. Головне – знати, які саме

Вважається, що від такої згубної звички, як куріння, можна позбутися лише за допомогою спеціальних препаратів і неабиякої сили волі, проте це не так.

Медики розповіли, що курці з невеликим стажем можуть легко позбутися шкідливої ​​звички, якщо скорегують свій раціон.

Мовляв, у деяких продуктах міститься велика кількість нікотину і включення їх у раціон допоможе позбутися тяги до цигарок.

Так, лідером за змістом нікотину вважаються баклажани. Вони багаті нікотиновими алкалоїдами – у 10 кг баклажанів міститься стільки ж нікотину, як і в міцних цигарках.

Також фахівці рекомендують включити до раціону стручковий перець, який, як і інші рослини сімейства пасльонових, багатий нікотином.

Невисокий вміст нікотину можна виявити і у цвітній капусті.

Як відзначили медики, всі ці продукти несуть користь для організму і вживати їх можна практично в необмеженій кількості.

До слова, варто включити у щоденний раціон і томати. Рівень нікотину в цих овочах знижується в міру дозрівання, тож, якщо вам потрібно отримати нікотиновий алкалоїд з помідорів, їх краще вживати недозрілими.

Замикає рейтинг продуктів з високим вмістом нікотину картопля. Найбільшу кількість алкалоїдів можна знайти у картопляній шкірці (яку, до речі, готують. Виходить непогано).

Читайте також  Єдиний в світі унікальний та лікувальний діючий грязьовий вулкан є в Україні (ФОТО, ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело