Володимир Зеленський зізнався у готовності до війни з Росією: “Є підтримка”

Володимир Зеленський зізнався у готовності до війни з Росією: “Є підтримка”

Володимир Зеленський відповів журналісту американського каналу про готовність до повномасштабної війни з РФ

Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю американському телеканалу CNN, під час робочої поїздки на Донбас, заявив про готовність України до можливого нападу з боку РФ.

Тоді глава держави вручив нашим захисникам державні нагороди, подарунки та пообідав разом у солдатській їдальні. На сайті CNN йдеться, що ситуація більш схожа на початок XX століття, адже навколо Володимира Зеленського розташовуються втомлені солдати, що стискають гвинтівки навколо президента, коли він ходить по відкритій місцевості, розглядаючи околиці і виглядаючи руху в нейтральній зоні.

“Вони готові, але і ми готові, оскільки знаходимося на своїй землі і на своїй території”, – заявив гарант.
Американський кореспондент зазначає, що снайпери з ворожого боку, ймовірно, навчені росіянами, вважають, що саме українські чиновники шукають можливість відкрити по них вогонь. Однак у 2021 році внаслідок обстрілів загинуло понад 20 воїнів ЗСУ.

Район під Маріуполем є досить небезпечним місцем для відвідування президентом України. Однак Зеленського це не зупинило. Саме він запросив журналістів CNN в поїздку.

“Якщо я приїду на військову базу, хлопці на самому фронті почують про це і подумають, що я забув про них. Їм потрібно знати, що у них є політична підтримка”, – зазначив Зеленський в коментарі американському каналу.

Читайте також  Росія раптово підняла по тривозі війська

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело