Зарубав сокирою і відібрав гроші: на Рівненщині неповнолітній жорстоко розправився з поштаркою

У місті Сарни Рівненської області 17-річний хлопець зарубав сокирою листоношу, викрав її сумку з грошима і втік.


Про це інформує УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Рівненській області.

Трагедія трапилася у п’ятницю, 19 березня. Приблизно о 15:40 правоохоронцям повідомили про неї працівники “швидкої допомоги”. Вони поінформували, що виявили труп 43-річної мешканки села Немовичі із тілесними ушкодженнями. Поліцейські негайно прибули на місце злочину.

Хід подій
Листоноша прийшла до одного з господарських подвір’їв м. Сарни. В той час там перебував 17-річний хлопець. Він здогадався, що в жінки в сумці можуть бути гроші, тому вирішив її вбити. Неповнолітній схопив сокиру і кілька разів ударив поштарку по голові. Після цього він сховав сокиру під ліжко, забрав сумку і поїхав геть на своєму велосипеді.

Закривавлену жінку виявила молодша сестра вбивці та зателефонувала до співмешканця матері. Останній прибув до будинку і викликав “швидку допомогу”. Проте медики вже констатували смерть листоноші.

Приблизно за два кілометри неповнолітній убивця викинув сумку на території місцевого підприємства. Натомість кошти розміром 18 тисяч гривень сховав у верхньому одязі. Незабаром його спіймали поліцейські та вилучили у нього вкрадені гроші.

Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених пунктом 6 частини 2 статті 115 (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів) та частиною 4 статті 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Що відомо про вбивцю
Йому 17 років, він – житель міста Сарни.
Він перебуває на іспитовому терміні за вчинення крадіжок, а також на обліку у психіатра.
Наразі його відправили до ізолятора, а також призначили йому судово-психіатричну експертизу.

Читайте також  В Києві іноземець хотів розважитися і “зняв” а потім зaдyшив пoвiю: нею виявилася матір 5-ох дітей

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело