Вчитель надсилав школярці інтимні фото: подробиці скандалу на Рівненщині

Вчитель надсилав школярці інтимні фото: подробиці скандалу на Рівненщині

У місті Здолбунів Рівненської області поліція заарештувала вчителя танців, якого підозрюють в розбещенні неповнолітніх. За даними правоохоронців, чоловік фотографував інтимні частини свого тіла і надсилав 10-річній учениці.

Як повідомляє телеканал “Україна 24” в своєму сюжеті, підозрюваний орендував залу в школі та викладав танці. Одній з учениць присилав свої непристойні фото. Інтимне листування в телефоні 10-річної доньки випадково виявила матір. Батьки одразу написали заяву до поліції. Там провели експертизу світлин, і назвали їх порнографічними.

“Він відправляв на її мобільний телефон статеві органи. Та спонукав її вчиняти такі ж дії – відправляти на телефон фото свого тіла”, – розповів керівник Здолбунівської окружної прокуратури Олександр Войтюк.

Батьки школярки спілкуватися з журналістами навідріз відмовилися.

Підозрюваний – 21-річний учитель танців Павло Осіпов. Місцевий житель, не одружений. На судовому засіданні, де йому обирали запобіжний захід, він поводився спокійно, свою провину заперечував.

У школі, де Павло півроку тому відкрив свій гурток, говорити про вчителя не схотіли. А от батьки інших дітей, які теж ходили на танці, кажуть, що не помічали, щоб молодий викладач чіплявся до їхніх дітей. Брав за уроки 400 гривень на місяць та справно проводив заняття. Поліція опитала всіх батьків та дітей, інших випадків розбещення не виявила.

Наразі викладачу танців присудили цілодобовий домашній арешт. За інтимні фото, що надсилав школярці, йому загрожує до 8 років ув’язнення. У прокуратурі кажуть, що подаватимуть апеляцію і вимагатимуть відправити підозрюваного до СІЗО.

Читайте також  “Швидкі контрольні та не перевіряю домашні завдання в зошитах”: вчитель поділився секретами

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело