Закрили на карантин: Буковель не працюватиме до 27 березня

Закрили на карантин: Буковель не працюватиме до 27 березня

Як повідомляли Версії, сьогодні, 13 березня регіональна комісія з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука постановила до 27.03.2021 визначити село Поляниця (в тому числі і курорт Буковель) територією з обмеженим в’їздом. Про це йдеться на сторінці курорту в соцмережі:

Доводимо до Вашого відома, що 12.03.2021 регіональна комісія з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука постановила від сьогодні, 13.03.2021, до 27.03.2021 визначити село Поляниця територією з обмеженим в’їздом.

МГІД під ТРЕТІМ АБЗАЦОМ ВСЕРЕДИНІ НОВИНИ Inside Post Content (After X Paragraph)
В зазначений період буде обмежено в’їзд громадянам, що прямують до Поляниці (в тому числі до туристичного комплексу «Буковель») з розважальною, спортивною та іншою відпочинковою метою.
Вимоги та рішення регіональної комісії фактично позбавляють ТК «Буковель» об’єктивної можливості для продовження функціонування та надання туристичних послуг.
Зі свого боку адміністрація ТК «Буковель» обіцяє докласти всіх зусиль, щоб забезпечити гостей можливостями для отримання придбаних на цей період послуг після 27.03.2021.
З питань перенесення заїздів заброньованих на цей період звертайтеся в організації, через які було здійснено бронювання.
Просимо з розумінням поставитись до цієї ситуації та сподіваємося на швидку зустріч у серці Карпат!

Читайте також  На Львівщині спалах смертельної інфекції: госпіталізовано п’ятьох дітей

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело