Оксана Марченко, згадавши Бога, розповіла про участь у майбутніх виборах президента України

Українська телеведуча Оксана Марченко, яка після введених проти неї і її чоловіка Віктора Медведчука санкцій РНБО вступила в партію “Опозиційна платформа – За життя”, прокоментувала свої плани балотуватися в президенти України.

Про це вона розповіла в інтерв’ю “Стране”.

Так, на питання про те, чи збирається Оксана Марченко в майбутньому балотуватися в президенти, вона відповіла багатозначно: “На все воля Божа”.

Відзначимо, що чутки про плани щодо висунення Оксани Марченко на президентську посаду з’явилися буквально відразу після того, як вона заявила, що йде в політику.

Крім того, ведуча додала, що у неї немає планів створити власну політичну силу. Вона заявила, що вступила в партію “Опозиційна платформа – За життя” і планує розвивати свою політичну кар’єру в рамках цієї політичної сили.

Нагадаємо, що після рішення РНБО та президента про санкції щодо подружжя кумів Путіна – Віктора Медведчука та Оксани Марченко, під арешт потрапили їхні численні майнові активи. У центрі уваги опинилась величезна тіньова бізнес-імперія Віктора Медведчука, збудована на зв’язках із очільником Кремля та політичній корупції в Україні.

Читайте також  “Ви Фортеця!”: перша заява Помпео про Україну “підірвала” світ. Росії буде непереливки

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело