Смерть на уроці фізкультури: 12-річний школяр помер після жахливого інциденту

У четвер, 11 лютого, під час уроку фізкультури в одній зі шкіл Верхнедонского району Ростовської області РФ стався страшний інцидент: 12-річний учень п’ятого класу зачепився головою за волейбольну сітку і впав.

Хлопчик дуже сильно вдарився головою об підлогу. Дитині стало погано, його екстрено доставили в одну з місцевих лікарень. На жаль, лікарі не змогли врятувати нещасного: на наступний день він помер, пише spb.ru.

«На уроці фізкультури в спортивному залі учень 5-класу зачепився за волейбольну сітку, в результаті чого впав і вдарився головою. Через деякий час дитині стало погано, і він був доставлений до медичного закладу, де 12 лютого 2021 помер », – цитує видання повідомлення прокуратури Ростовської області.

Повідомляється, що зараз наглядове відомство почало перевірку. Також призначено судово-медичну експертизу. Силовики підозрюють, що школа і вчитель фізкультури порушили законодавство в сфері безпеки перебування дітей в освітніх установах. Відносно педагога порушено справу за статтею 109 КК РФ ( «Заподіяння смерті з необережності»), він може «сісти» на строк до трьох років та позбутися права працювати в школі.

Читайте також  У Єгипті трапилася велика ДТП: 20 осіб згоріли живцем

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело