Павло Зібров здивував фото без вусів: шанувальники не впізнали співака

Український естрадний співак Павло Зібров поділився з шанувальниками архівними знімками з молодості, на яких продемонстрував, який він мав вигляд без вусів.

Відповідний пост знаменитість опублікував на своїй сторінці в Instagram. Відзначимо, що на деяких фото артист зображений разом з братом (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

“Знайшов фото з дитинства та юності, де ми разом з братом. Діанка відсканувала і розмалювала чорно-білі фотографії на телефоні, і вони ніби ожили. Так класно, ніколи б не подумав, що так можна зробити. Такі теплі спогади навіяли ці фото “, – написав Зібров.

Також він порадив усім дістати і переглянути старі альбоми з фотографіями, на яких ви ще маленькі, де молоді ваші батьки, зображені студентські роки та інші.

“В епоху діджіталізаціі дуже зручно мати все під рукою, фото в телефоні і т.д., але який кайф і емоції від живих фото! Я думаю, ви розумієте мене! Робіть фото і друкуйте, це така пам’ять! Як вам наші фотографії з братом? Павло Зібров ще без вусів”, – підкреслив співак.

Шанувальникам Зіброва сподобалися його дитячі знімки. Багато хто відзначив, що він був дуже милою дитиною, а деякі навіть не впізнали співака без звичних вусів.

“Клас, з розчуленням перегорнула фото”, “Без вусів і не впізнати”, “Вусів не вистачає, а так – вилитий народний артист”, – пишуть люди в коментарях.

Читайте також  “Копія тата”: Тіна Кароль вийшла в прямий ефір зі своїм сином. Порушили важливу проблему

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело