Дружина Бабкіна – про рідкісну хворобу артиста: вірус у нирках дав ускладнення на очі

Дружина українського співака Сергія Бабкіна Сніжана розповіла про те, що стало причиною рідкісного захворювання очей її чоловіка. Вона зазначила, що в артиста виявили вірус у нирках, який дав ускладнення.

Сніжана і Сергій Бабкін

Такими подробицями жінка поділилася в особистих Istagram-сторіз. Сніжана також зазначила: щоб уникнути подібного, лікарі радять раз на рік робити очищення нирок.

“Після довгих досліджень лікарі з’ясували, що це вірус. Він уразив нирки й дав ускладнення на очі. Ми поїхали до найкращого інфекціоніста, здали аналізи… Це такий орган тихий, який мовчить до останнього, терпить і в будь-який момент може статися такий виплеск – ускладнення. Щоб цього уникнути, раз на рік, особливо людям після 30, потрібно робити очищення нирок”, – заявила дружина Бабкіна.

Сніжана і Сергій Бабкін

раніше у Сергія Бабкіна діагностували рідкісне захворювання очей. Артист повідомив, що зараз він потребує термінової операції.

Пізніше дружина Бабкіна Сніжана розповіла про стан чоловіка, у якого діагностували рідкісну патологію очей. Вона зізналася, що зір в артиста погіршується ледве не щодня.

Читайте також  Племінниця Брітні прокинулася і заговорила

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело