Маленьке янголятко спалює рак, заплакана мама благає про допомогу: “Врятуйте найріднішого”

“Маленькому українцю потрібна допомога”Маленьке янголятко спалює рак, заплакана мама благає про допомогу: “Врятуйте найріднішого”

Маленькому українцю необхідно дороге лікування

Маленькому українцю терміново потрібна допомога. Про це розповіли на сторінці програми “Сніданок з 1+1” у соцмережі Instagram.

Семимісячному хлопчикові лікарі встановили страшний діагноз – нейробластома заочеревинного простору. Медики видалили пухлину і відправили хлопчика додому, проте на цьому його випробування не закінчилися.

Через 10 місяців, під час обстеження, лікарі виявили у хлопчика метастази в кістки черепа. Маленький українець вже пройшов вісім курсів хіміотерапії та аутотрансплантацію.

Медики не рекомендують проводити операцію і кажуть, що хлопчика краще лікувати за допомогою імунотерапії. Таке лікування в Україні не проводять і хлопчика Необхідно перевезти в клініку в Німеччині.

Для того, щоб виїхати до Німеччини і відправити дитину а лікування, необхідна сума в 650 тисяч гривень.

На жаль у батьків хлопчика немає можливості зібрати таку суму, тому вони були змушені звернутися до небайдужих людей з проханням допомогти врятувати їхнього сина.

Читайте також  “Живи мій братику!” Українці, невже важко поділитися? Хлопцеві 24 роки-він помирає. Біда! Мати слізно просить всіх

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело