Відкинутий Мішиною Тригубенко розповів про свою любов: “Моя дружина буде…”

Відкинутий Мішиною Тригубенко розповів про свою любов: “Моя дружина буде…”

Олексій Тригубенко розповів про своє кохання Андрію Шатирко

Льоша Тригубенко, якому відмовила Ксенія Мішина у фіналі проекту “Холостячка” – бізнесмен. Зараз він з’явився в Instagram Stories іншого учасника шоу – Андрія Шатирка, який вирішив поставити фіналісту кілька запитань.

“Льоша, Льоша, Льоша, скажи, яке у тебе улюблене блюдо у Жені в ресторані?”, — запитав колишній претендент на серце Ксенії Мішиної у Тригубенко. І Олексій відповів, що найкрутіше — це піца. Він вважає її просто нереальною.

“Так, а щоб ти хотів, щоб тобі твоя майбутня дружина готувала вдома? Яке буде твоє улюблене блюдо?”, — ще запитав Шатирко. Льоша ж сказав:”Сподіваюся, що моя дружина буде готувати багато різних, вишуканих, класних страв. Але я люблю дуже биточки курячі, тому…”.

Йдеться про ресторан Євгенія Ковтуненко, теж одного з учасників “Холостячки”.

Тригубенко і Шатирко, скріншот: Instagram Stories

Якось Льоша Тригубенко ділився своїми думками про роль підтримки близької людини. “Коли людина каже, що її не підтримують, вона просто перекладає відповідальність на цю людину. Я не хочу перекладати відповідальність ні на кого за свої вчинки, рішення і успіх.”,- зазначав він.

Нагадаємо, відкинутий Мішиною Тригубенко описав дівчину мрії:”Знайду час і…”. Всі свої сили він направив у бізнес, а його легкий і добрий характер зміг закохати в себе тисячі українок. Так, він вийшов у прямий ефір і відповів на всі питання про себе, які цікавили прихильниць.

Як повідомляв “Знай.ua”, Тригубенка після провалу з Мішиною Українки “залили слиною” захоплення:”Льоша – просто скарб”

Знай.ua писав, відкинутий Мішиною Льоша вбиває себе небезпечним спортом: “Люблю її по-справжньому”

Читайте також  Чоловік сказав всього Одну фразу, яка здатна зцілити дружину за короткий час. Запам’ятайте її!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело