У Києві поліція знайшла загублену бабусю, а родичі сказали, що вона їм не потрібна

У столиці поліція знайшла родичів загубленої бабусі у торговельному центрі, однак ті сказали, що вона їм не потрібна.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Патрульну поліцію Києва.

Повідомляється, що 19 листопада в столичну поліцію поступив виклик про виявлення загубленої людини. Приїхавши, поліцейських зустрів охоронець ТЦ. Він повідомив, що помітив бабусю, яка тривалий час блукала та була розгублена, мала дуже втомлений вигляд. Охоронець звернувся по допомогу до поліції.

Поговоривши з жінкою, поліцейським вдалось з’ясувати, що вона з Житомирської області, а своє перебування в Києві пояснити не може. Правоохоронці зателефонували колегам з Житомира та дізнались контакти доньок бабусі, оскільки жінка вже перебувала у розшуку як зникла безвісти.

Зателефонувавши рідним жінки, такої відповіді поліціянти не очікували. Вони повідомили, що забирати її не будуть, бо вона їм не потрібна. Патрульні запросили бабусю до Шевченківського відділку поліції, де її пригостили чаєм та їжею, надали необхідну допомогу”, — повідомляють у Патрульній поліції.

Однак поліціянти не полишали спроб достукатись до сердець рідних жінки. Патрульні у телефонному режимі провели бесіду з доньками жінки, одна з яких все ж приїхала та забрала маму додому.

Читайте також  Поліція відкрила стрілянину в торговому центрі: постраждали невинні люди

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело