Мати і донька вийшли заміж за двох братів – майже шведська сім’я

На Волині мама і дочка вийшли заміж за двох братів після довгих років невдалих шлюбів і розставань. Нині родини живуть через город одна від одної у селі Грабовому. Мама Людмила вийшла заміж за Олександра Котищука, а її дочка Анна – за його рідного брата Сергія.

Про цікаву історію дружної родини пише Вісник.

Перед створенням сім’ї Людмила двічі була заміжня. Обидва рази відносини не складалися і розпадалися, а натомість залишалися діти. Аналогічно склалася і доля Анни. Вона побувала заміжня і ростила двох дочок, але шлюб швидко розпався.

Олександр довго ходив до Людмили, щоб допомогти по господарству, навіть дах на будинку перекривав. Анна припускає, що чоловік придивлявся до майбутньої дружини, так як вона на 12 років старша за нього. Однак життя розставило все по своїх місцях.

Анна познайомилася з Сергієм будучи на роботі. Вона працювала продавцем на Ковельському ринку. Молодий чоловік звернув увагу на молоду дівчину і заговорив з нею. Діалог швидко переріс у тісні стосунки, але він все не робив пропозиції. Коли Анна завагітніла чоловік також мовчав, але потім молоді люди стали разом жити.

Читайте також  Зміни клімату: світ може стати "надто спекотним для людей"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело