Назвали умову для повної зупинки громадського транспорту

Заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко пояснив, за яких умов буде повністю зупинено громадський транспорт.


Про це Ляшко сказав в ефірі телеканалу “Україна 24”, пише УНІАН.

“Питання зупинки громадського транспорту буде розглядатися в останню чергу. Сьогодні ми говоримо про те, що треба дотримуватися протиепідемічних норм. Сьогодні ми просимо людей – носіть маски, дотримуйтесь фізичної і соціальної дистанції. Сьогодні ми просимо бізнес – створіть умови, щоб люди могли дотримуватися протиепідемічних норм.

Ми просимо органи місцевого самоврядування – забезпечте велику кількість рухомого складу громадського транспорту на маршрутах, щоб люди могли пересуватись містом в межах посадкових місць”, − сказав Ляшко.

“Якщо все це буде дотримуватись, система охорони здоров’я з боєм, але справиться з зростанням кількості випадків коронавірусної хвороби. Якщо цього не дотримуватись, і буде зростання кількості випадків коронавірусної хвороби, які будуть призводити до колапсу системи охорони здоров’я, іншого виходу, як повністю зупиняти громадський транспорт, не буде”, − наголосив Ляшко.

Читайте також  Наступного року громадський транспорт Люксембурга стане безкоштовним

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело