У Києві від COVID-19 помер 40-річний поет, батьки не віддають тіло і погрожують підірвати будинок

У Києві в середу, 21 жовтня, помер 40-річний український поет Юрій Миколайович Тітов.

Інформацію про це підтвердили на сайті Національної спілки письменників України. На Facebook-сторінці “Київ Оперативний” із посиланням на знайомих сім’ї повідомляється: причиною смерті лікарі назвали COVID-19, “хоча родичі і близькі категорично це заперечують” (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Мама померлого не віддає тіло свого сина. Каже, що спалить себе й підірве будинок”, – йдеться в повідомленні. Уточнюється, що поет помер у квартирі на вулиці Автозаводській.

За даними “Києва Оперативного”, батько Тітова “кидався на поліцію” і навіть міг когось поранити.

“Мешканці будинку кажуть, що вся ця ситуація триває з 10:00”, – йдеться в повідомленні.

Юрій Тітов тяжко хворів на церебральний параліч. Він народився 12 вересня 1980 року в Києві. Закінчив Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна” за спеціальністю “Журналістика, видавнича справа та редагування”.

Тітов – автор кількох збірок віршів і дитячих книг. Кавалер ордена Преподобного Іллі Муромця, лауреат премій Кабінету міністрів. Лауреат літературно-мистецької премії імені Дмитра Луценка “Осіннє золото”, лауреат міжнародних і Всеукраїнських конкурсів і радіофестивалів “Осіннє рандеву”, “Прем’єра пісні”, “Рідна мати моя”, лауреат православного фестивалю “Благодатне небо”.

Поет був членом НСПУ з 2000 року.

Читайте також  По кілька днів поспіль: скільки бонусних вихідних матимуть українці навесні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело