Українська телеведуча разом з колегами заразилися коронавірусом

Українська та американська модель, експерт проекту Супер Топ-модель по-українськи Алла Костромічова підхопила Covid-19 разом з колегами.

Всі експерти шоу Супер топ-модель по-українськи поголовно захворіли на коронавірус після закінчення зйомок і перед прем’єрою на Новому каналі.

Телеведучі Нового каналу масово злягли з коронавірусом, і одночасно повідомили про це у своїх соцмережах.

“Коли закінчується щось масштабне, зазвичай ми видихаємо і розслабляємося і в цей момент максимально вразливі. Видно на радощах, що ми все-таки дозняли проект і тепер можна відпочити”, – зізналася Алла Костромічова.

Вона розповіла, що на перших порах вони захворіли найлегшою формою коронавірусу, проте нюх вони поголовно втратили.

“Поки без симптомів, але з позитивним ПЛР сьогодні я приєдналася до своїх колег Соні Плакидюк і Сергія Нікітюка. Тепер у нас у всіх трьох підтверджений covid-19. Сиджу вдома, п’ю водичку, бо це єдине, де смакові очікування збігаються з реальністю. And yes, i am covid positive”, – написала Алла Костромічова.

“Котики! Ми з Аллою Костромічовою та Сергієм Нікітюком трималися, щоб дозняти для вас суперсезон Топ-модель по-українськи… буквально через кілька днів після фіналу (мабуть, на радощах, що протрималися) вирушили на карантин. У нас підтверджений Covid-19, лежимо на самоізоляції і намагаємося згадати як пахне яблучко. Хто в курсі, як скоро повернеться нюх і смаки?”,- заявила в свою чергу Соня Плакидюк.

Сергій Нікітюк не став нічого писати в своєму Instagram, але його співведучі і так всі за нього повідомили.

 

Читайте також  Знайшли мертвими усю родину: у Львові у квартирі сталась моторошна трагедія

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело