У Херсоні через скандал звільнилися всі працівники ендокринного відділення однієї з лікарень – ЗМІ

Всі співробітники відділення ендокринології Херсонської міської клінічної лікарні ім. Тропіних звільнилися через відсутність можливості працювати.

Про це повідомляє Депо. Херсон з посиланням на місцеве видання Kherson.net.

Через створення вкрай несприятливих умов для роботи і скорочення заробітної плати звільнилися всі співробітники ендокринологічного відділення Херсонської міської клінічної лікарні ім. Тропіних.

Видання пише, що керівництво лікарні розпорядилося перепрофілювати це відділення і ще три для прийому хворих на COVID-19 у разі сильного зростання захворюваності. Лікарі ендокринологічного відділення отримали від адміністрації лікарні вказівку виписати всіх пацієнтів і не приймати нових.

Через простій зарплата працівників відділення була сильно скорочена, зокрема, лікарі отримували “чистими” близько трьох тисяч гривень. Це спричинило конфлікт між персоналом відділення і адміністрацією лікарні. Остання, як повідомляє видання, не йшла по поступки. Тому всі співробітники відділення, не бачачи перспектив вирішення проблеми, звільнилися.

Лікарі кажуть, що пацієнтів з COVID-19 у відділенні немає, і вони там навряд чи будуть, бо це відділення – для хворих з неінфекційними патологіями, воно не має спеціальних боксів.

Під час недавньої сесії Херсонської міськради керівника лікарні ім. Тропіних Леоніда Ремигу просили пояснити, що сталося, але він відмовився від коментарів.

Читайте також  Унікальний фітоспрей за 7 гривень: тернополянка розповіла, як відростити розкішне волосся

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело