Ця відома акторка закохала у себе одразу трьох президентів

Вона могла стати коханкою двох президентів, і навіть першою леді Франції. Але чарівна Жульєт Бінош відмовила усім.
Усе своє життя вона шукала собі не чоловіка, а того, хто зміг би замінити їй батьків, яких у неї не було.

kinopoisk.ru

Усе пішло не так, коли батько Жульєт пішов від її матері. І хоча така ситуація не рідкість, для 7-річної Жульєт це стало страшною трагедією. З мамою, вони ніколи спільної мови не знаходили, а от з татком – навпаки. Він був її захисником і найкращим другом.

Втім, це не завадило чоловікові піти, та назавжди покинути свою дитину… А найстрашніше, після розлучення, Жульєт виявилася непотрібною і своїй матері.

Дівчинку спочатку перекинули на плечі бабусі з дідусем, втім, дуже скоро вони стали занадто старими, тому відправили малу спочатку до притулку, а потім до закритого пансіону для дівчат. У 18 років у Бінош все ще не було ні друзів, ні першого кохання, ні близьких людей. Тоді дівчина вирішила знайти усе це у театрі. На сцені вона переживала ті історії кохання, яких у неї не було у реальному житті, нехай і несправжні, але сильні та красиві, наче у найкращих романах.

Зовсім скоро з невпевненої «сірої» мишки Бінош перевтілилася у рокову жінку, заради якої чоловіки були ладні на усе.

Тривалий час вона бачила своє майбутнє лише з режисером, адже більшість з них були значно старшими за неї. А отже ідеально підходили на роль турботливого татуся, якого шукала собі Жульєт. Втім, сподівання акторки не виправдалися. Кінорежисери, які працювали з Бінош, не вписувалися у її образ ідеалу.

Так, на пошуки ідеального татуся, Жульєт витратила довгих 20 років! Жінка народила двох дітей від швидкоплинних романів з режисерами, які дуже кохали акторку. Втім, щойно Бінош щось не подобалося у поведінці її коханця – вона тікала, та шукала іншого.

Читайте також  – Я Олега пoзнaйoмила зі своїми батьками, ми почали жити разом, і він освідчився мені. А вчора, вчора ми їздили знaйoмuтися з його батьками. Ти не повіриш, тато Олега...

Не задовольнив вимог Бінош ні президент Франції Франсуа Міттеран, ні навіть Білл Клінтон, який не раз пропонував Жульєт з ним зустрітися.

Звичайно, можна було б подумати, що Бінош відмовила їм, бо її не влаштовувало місце коханки президента.

Втім, ні! Не влаштовувало цю француженку і місце дружини президента, яке їй свого часу пропонував Ніколя Саркозі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -