Лимони для жертв вибуху в Дарницькому районі — Тищенко зганьбився з сумнівною “допомогою”

Лимони для людей, що залишилися без даху над головою, або до чого дійшла фантазія політиків. У Києві на вулиці Крушельницької 1/5 стався вибух житлового будинку. Нещастя трапилося в неділю, 21 червня. Очевидці стверджують, що вибух був небаченої сили. Є ризик обвалення будівлі. Знесено 3 поверхи з 6 по 8. Станом на 14:00 рятувальники виявили тіла вже двох загиблих людей, пошуки інших жертв під руїнами тривають.

Тищенко з лимоном, фото Facebook

Мешканці будинку кажуть, що чули запах газу ще у вівторок ввечері і викликали аварійну службу в середу вранці. Що пішло не так, поки невідомо. За словами глави міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова, залишаються життєздатними дві версії — вибух газу і вибух бомби.

Як по-вашому, що потрібно людям, що залишилися без даху над головою і перебуваютьв стані шоку в першу чергу? Так, точно, свіжі лимони. У всякому разі, так вважає одіозний нардеп від партії “Слуга Народу” Микола Тищенко, який мітить у мери Києва. Він приніс до місця вибуху “вітамінів”, розповіла у Facebook журналістка Mariana Pietsukh.
“Тищенко приніс вітамінів, і пішов радитися з Аваковим. До Авакову не пускають і проганяють”, – написала вона, і прикріпила до посту фотографію Тищенко.

Мотиви вчинку Тищенко досі не відомі. Яким чином це повинно допомогти людям пережити те, з чим вони зіткнулися? У коментарях користувачі вже просять “прибрати цього дятла з політики та обзивають Тищенко “мразюком”.

А лимони виявилися нікому не потрібними і так і залишилися самотньо лежати на лавці.

 

Читайте також  "Встав і пішов": Верещук обматюкала Тищенка і послала на х** (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело