Кричав і намагався втекти: на Закарпатті зловили п’яним за кермом депутата, фото і відео

На Закарпатті затримали за кермом п’яного фельдшера Юрія Добоша, який є депутатом Виноградівської райради.

Про це в Facebook повідомив громадський правозахисник Віталій Грегор.

“Пізно ввечері 6 червня в смт. Королево на Виноградівщині поліція, за зверненням місцевих жителів і активістів затримала за кермом власного автомобіля” Фольксваген “Михайла Добоша, який є фельдшером Виноградівського станції Закарпатського територіального центру екстреної медичної і мав чергувати в даному селі, де і оснащений медичний пункт постійного базування. Він же є депутатом Виноградівської районної ради від партії “Відродження” та людиною з близького оточення народного депутата Владислава Поляка “, – сказано в повідомленні.

Спочатку поліція доставила його до Виноградівської районної лікарні. Однак лікар, який там представився як черговий, відмовився оглянути Добоша, пославшись на те, що він не має відповідного сертифікату нарколога

Через відсутність у Виноградові лікаря-нарколога депутата повезли до медичного закладу в Іршаві. Однак вже там він категорично відмовився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння. Більш того почав хамити, кидатися, чинити опір і намагався втекти від поліцейських, а також в зухвалій формі погрожував їм усім звільненням.

Тому на порушника було складено відповідний адміністративний протокол за ст.130 КУпАП, а його машину помістили на штрафмайданчик.

Читайте також  Загинула в той же день, що і батько: Подробиці стрaшнoї ДTП на Закарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело