Зеленський закликав Раду розглянути закон про подвійне громадянство

В січні анонсувався розгляд Верховною Радою законопроектів про громадянство та легалізацію грального бізнесу

Президент Володимир Зеленський просить Верховну Раду розглянути законопроект №2590 – закон про подвійне громадянство.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на РБК-Україна, про це повідомив перший заступник голови Верховної ради Руслан Стефанчук.

За його словами, закон про подвійне громадянство розробляли разом зі Світовим конгресом українців та діаспорськими організаціями:

“Ініціатива президента об’єднати 65 мільйонів українців знаходить своє втілення частково в даному законопроекті. Даний законопроект напрацьовувався разом зі Світовим конгресом українців діаспорськими організаціями. Президент України підтримує пропозицію розглянути найближчим часом цей законопроект”.

Нагадаємо, в січні анонсувався розгляд Верховною Радою законопроектів про громадянство та легалізацію грального бізнесу.

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін підписав федеральний закон, спростивши надання російського громадянства для громадян України.

Власник корпорації «АІС», колишній народний депутат України Дмитро Святаш влаштувався в Росії, де вже отримав «добро» на отримання російського громадянства.

Читайте також  Чоловік дніпровської матері-героїні: “Пам’ятаю імена всіх дітей, тільки іноді плутаю дні народження молодших” ПОДІЇ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело