«Я ніколи не любив його»: футболіст задушив свого 5-річного сина з коронавірусом

Футболіст клубу четвертого турецького дивізіону «Бурса Йилдиримспор» Джевхер Токташ, який свого часу виступав у місцевій суперлізі, зізнався, що задушив в лікарні свого 5-річного сина, який захворів коронавірусом.

Про це повідомляє Daily Sabah.

Так, 23 квітня футболіст привіз п’ятирічного Касима в місцеву лікарню з кашлем і високою температурою. Лікарі помістили хлопчика з характерними ознаками коронавируса і його батька на карантин. У той же день Токташ покликав в палату лікаря і сказав, що синові важко дихати. Касима терміново доставили в реанімацію, де він помер менш ніж через дві години.

Оскільки утруднення дихання – часта ознака при захворюванні COVID-19, то лікарі визнали смерть хлопчика від задухи звичайним явищем. Але через 11 днів після події Токташ, у якого є старший син, відправився в поліцейську дільницю, щоб зізнатися у своєму злочині. Футболіст розповів, що задушив свого сина подушкою, коли вони перебували одні в палаті.

«Я притиснув подушку-на-віч сина, який лежав на спині. Я тиснув на неї протягом 15 хвилин і не відпускав. Весь цей час мій син виривався. Коли він перестав рухатися, я підняв подушку. Після цього я покликав лікарів, щоб відвести від себе будь-які підозри.

Я ніколи не любив свого молодшого сина. Не знаю, чому так. Єдина причина, по якій я вбив його в той день, полягає в тому, що він мені не подобався. У мене немає ніяких проблем з психікою “, – сказав 32-річний Джевхер Токташ в поліції.

Після зробленого визнання Токташ був заарештований і відправлений у в’язницю. Незабаром він постане перед судом за «вбивство близького родича», який карається аж до довічного ув’язнення. Влада вже ексгумували тіло хлопчика для проведення експертизи.

Читайте також  НЕЛЮД! На Полтавщині молодик жорстоко вбив свого товариша, роздягнув, а тоді…

Жах ситуації полягає ще й в тому, що перш, ніж піти в поліцію, футболіст-вбивця виставив фото могили сина в соцмережах.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело