facebook

Саджати всіх: Зеленський виконує обіцянки, доленосний законопроект вже готовий

Відповідний законопроект найближчим часом внесуть до Верховної Ради

Саджати всіх: Зеленський виконує обіцянки, доленосний законопроект вже готовий

У Зеленського розповіли, що депутатів каратимуть за голосування не своїми картками. Відповідний законопроект найближчий часом внесуть до Верховної Ради України.

Про це розповів представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Командою президента вже розробила законопроект про покарання депутатів за “кнопкодавство”. Передбачається, що законопроект Зеленського дозволить внести зміни до Кримінального кодексу країни й передбачити покарання за неособисте голосування народних депутатів.

Він розповів, що президент збирається в найближчі дні внести зміни в Кримінальний кодекс країни, щоб депутатів можна було притягати до відповідальності за кнопкодавство у Верховній Раді.

“У найближчі дні, я думаю, Президент внесе зміни до Кримінального кодексу, якими криміналізує питання неособистого голосування у ВР”, – заявив Стефанчук.

Однак Стефанчук заявляє, що прийняття документа чинним складом Верховної Ради малоймовірно через дуже невелику кількість часу на його розгляд.
Читайте також  Президент Володимир Зеленський висловився про чоловіків за кордоном: мають бути якщо не на фронті, то платити податки

Шукайте деталі в групі Facebook