Львівська лікарка справила малу нужду у графин зі столу президії міськради

У мережі з’явилось відео із камер спостереження, на якому одна з львівських стоматологинь справляє нужду у фойє великої сесійної зали Львівської міськраді. Відповідне відео 12 березня опублікував сайт «Без табу».

Інцидент трапився в ніч на 7 березня, коли частина працівників колишніх 3-ї та 5-ї комунальних стоматологічних поліклінік у знак протесту залишились на ніч у великій сесійні залі Львівської міськради. На опублікованому відео видно, як одна із медпрацівниць виходить з сесійної зали у сусіднє фойє з графином і справляє туди малу потребу.

За даними «Без табу», жінка на відео – ймовірно заступниця головного лікаря 3-ї стоматполіклініки. Вона є активною учасницею усіх протестів стоматологів.  Не вдалося зв’язатися з нею для коментаря.

Керівниця прес-служби Львівської міської ради Христина Процак повідомила ZAXID.NET, що вбиральні у ратуші не закривають на ніч. Стоматологи у ніч на 7 березня мали вільний доступ до них.

«Туалети у міській раді ніколи не закриваються, хіба на невелику технічну перерву, але точно не вночі. Тої ночі були доступні вбиральні на першому та другому поверхах», – повідомила Христина Процак.

Зазначимо, що у великій сесійній залі кілька графинів ставлять лише на столі президії, за яким сидять міський голова Андрій Садовий та секретар міськради Анатолій Забарило.

 

Читайте також  Рада змінила порядок перерахунку комунальних рахунків

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -