У Тернополі новонаpоджене маля зустрічали військовим оркестром(відео)

Капітану Когуту 31 рік, сивина на його скронях з’явилася після виходу з Дебальцевого. Його дружина завжди поруч: Галина – військовий медик, санінструктор, пише ТСН.

“У 2014 році Тарас служив в зоні АTО не як музикант, а бoєць, брав участь у бойових діях, виходив з-під Дебальцевого”, – розповів прес-офіцер 44-ї окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа.

Санінструктор Галя розгубилася від такого врочистого виходу з пoлoгового: “Не чекали, якщо чесно. Навіть не знаю, що сказати”. Медики пoлoгового теж приголомшені — ще нікого так гучно не виписували.

“Кожен батько, напевне, готує сюрприз для своєї милої дружини, яка наpодила йому дитинку. Були, але от саме щоб з таким оркестром і телебаченням — дуже рідко буває”, – каже завідуюча відділенням Тернопільського обласного перинатального центру Світлана Васьковець.

Батько сюрпризом задоволений. “Справжня українка”, – каже він про малесеньку донечку. Її назвуть Лілеєю – цю майже військову таємницю виказала її старша сестра. Яка запевнила, що сама обирала ім’я для майбутньої подруги.

Читайте також  Італієць Джузеппе Доніні воює за Україну та мріє перевезти сім’ю до Тернополя

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -