Посольства США та Великобританії оригінально привітали українців піснями і танцями (відео)

Дипломати хочуть бачити Україну вільною, демократичною та успішною європейською країною.

Посольство Сполучених Штатів Америки привітало українців з 27-ю річницею Дня незалежності виконанням українських народних пісень.

Відповідне відео розміщено Посольством США в Україні в мікроблозі Twitter. «Дорогі друзі! Вітаємо вас з Днем Незалежності. Бажаємо, щоб Україна завжди була вільною, демократичною та успішною європейською країною. Слава Україні!» – сказала посол США Марі Йованович. Співробітники посольства, зокрема, виконали пісні «Несе Галя воду», «Ой, у гаю при Дунаю», «А мій милий вареничків хоче» і «Гей, наливайте повнії чари».

Посольство Великобританії привітало українців зі святом, виконавши український танець під сопілку на центральних вулицях Києва. Про це повідомила прес-служба посольства Великобританії в Україні на своїй сторінці у Facebook. “Посольство Великобританії і посол Джудіт Гоф вітають українців з Днем Незалежності і бажають мирного і стабільного наступного року”, – йдеться в повідомленні. Відзначається, що рік тому британські дипломати, як і тисячі українців, були вражені танцем британського військового, який він виконав під волинку після параду на Хрещатику. Тому цього року співробітники дипмісії вирішили станцювати український танець.

Читайте також  На трасі Київ-Одеса автобус зіткнувся з фурою – 17 постраждалих

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -