У Києві водій маршрутки побив битою пасажира через зауваження: відео

У Києві водій маршрутки №301 (станція Новобіличі – с. Вишневе) побив битою жителя Вінниці Юрія Кирилюка за те, що той зробив йому зауваження.

Про це повідомляє інтернет-видання “Вінниця.info”.

“На кінцевій зупинці я сів у маршрутку. Водій відразу кинувся в очі: то каву пив, то курив, голосно говорив. Потім почав приставати до молодої дівчини. Через таку зухвалу поведінку вона навіть відмовилася сідати в маршрутку”, – розповідає вінниччанин.

Постраждалий наголосив, що навіть після того, як маршрутка рушила, водій продовжував вести себе неадекватно.

Я викликав міліцію і, між іншим, запитав у водія, чи він адекватний? І у відповідь почув, щоб я йшов геть з салону, а якщо буду ще щось говорити, то отримаю битою по голові. Слово за слово, і водій перейшов до дії. Бита в нього лежала просто біля лобового скла,
– додав пасажир.

За його словами, водій виволік його з автобуса і побив на очах у перехожих і пасажирів маршрутки.

“Вискочив з салону і накинувся на мене. Слава Богу, переломів немає, але багато ударів по лівій стороні тіла. Він також розбив мій телефон, коли я спробував зняти на відео його машину з номерами”, – зазначив чоловік.

Незабаром на місце події приїхав наряд патрульної поліції. Потерпілий написав заяву і зняв побої. Київські правоохоронці порушили кримінальне провадження, яке вже передали до суду.

Читайте також  Пoнaд 400 тис грн. Пiдпис вжe cтoїть! Зeлeнcький вpaзив новою сумою виплaт при народженні дитини

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -