Батько проїхав на велосипеді 2200 кілометрів, щоб почути биття серця своєї мертвої дочки

Мешканцю США Біллу Коннеру доля підготувала неабияке випробування – пережити найстрашнішу втрату, яка тільки могла статися з люблячим батьком.


Коли його улюблена дочка Аббі пішла з життя їй було лише 20 років. Загинула дівчина під час відпустки в Канкуні (Мехіко). Аббі та її брата знайшли в басейні, плаваючими без свідомості. В результаті того, що дівчина довгий час перебувала без кисню, більшість клітин мозку вже відмерли і до тями Аббі так і не прийшла.

У критичному стані її привезли до лікарні, підключили до дихальних апаратів, але згодом медики були вимушені припинити всі заходи порятунку і повідомити Біллу страшну новину.

Як стало відомо згодом, Аббі з 16 років виступала донором органів і навіть після своєї смерті дівчині вдалося зберегти життя чотирьох молодих чоловіків.

Наприклад, 21-річний Лумонт Джек отримав її серце. Хлопець переніс серцевий напад і без трансплантації прожив би тільки 10 днів.

Для того щоб побороти власний біль і привернути увагу до донорства органів, Білл відправився в свій тисячокілометровий тур від свого рідного міста Медісон в штаті Вашингтон через всі Сполучені Штати до госпіталю Broward Health Medical Center у Форт- Лодердейлі, Флорида. Там брали органи його дочки. Те, що сталося за багато кілометрів далеко від дому, зворушило чоловіка до сліз.

Білл повідомив керівництву госпіталю Broward Health Medica lCenter про своє бажання зустрітися з людиною, яка одержала орган його дочки. Один з них – Джек Лумонт – погодився зустрітися з чоловіком. В Батон-Ружі, штат Луїзіана, на день батька Білл нарешті зустрівся з тим, хто носить у своїх грудях серце його померлої дочки. За допомогою стетоскопа він почув впевнене биття і міцно обійняв Джека.

Читайте також  3076 кілометрів за 36 днів. Українець об'їздив Європу на велосипеді. Які пригоди його спіткали під час мандрівки

Це було неймовірно зворушливе видовище. Батько Джека теж був присутній на цій зустрічі і потиснув руку Біллу. Завдяки дочки Білла його син отримав шанс на життя.

Як здорово знати, що хлопець живе завдяки Аббі, що моя донечка продовжує жити в ньому. Це її серце, саме завдяки його биття триває життя. Я радий за хлопця і за його сім’ю. І в той же час я знову зустрівся зі своєю донечкою,

-каже Білл

Принаймні в тілі Джека Лумонта продовжує жити частина Аббі. Будемо сподіватися, що її серце буде битися ще довгі роки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -