Луценко викликав Добкіна до ГПУ

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що він викликав нардепа Михайла Добкіна до Генеральної прокуратури в п’ятницю, 14 липня, на 14 годину.

Таку інформацію очільник ГПУ оприлюднив після того, як народні депутати підтримали позбавлення недоторканності, затримання та арешт Михайла Добкіна. Також в Генпрокуратурі в п’ятницю чекають парламентарів Борислава Розенблата та Максима Полякова, які фігурують в так званій бурштинній справі. Луценко зауважив, що він сподівається на те, що суд зможе ухвалити всі необхідні рішення.

Цікаво відзначити такий жест, що після позитивного голосування в залі парламенту, Добкін зняв з шиї ланцюжок з хрестиком, поцілував його та поклав до кишені. Крім того, нардеп не залишив без коментарів рішення Верховної Ради. Він вважає, що в цій справі мова йде виключно про політику. Добкін запевнив, що не буде втікати з країні і прибуде завтра до Генпрокуратури. Він також дав прогноз, що прокурори вимагатимуть максимальної суми застави, що буде дорівнювати суми збитків, які він вважає «несправжніми».

Читайте також  Україна готується до масової вакцинації проти COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -