Не через Кремль і не через позицію: донька Фаріон назвала свою версію вбивства

Не через Кремль і не через позицію: донька Фаріон назвала свою версію вбивства

На сьогодні досі немає чіткої сформованої офіційної версії та мотивів, чому вбили Ірину Фаріон. Однак донька мовознавиці внесла ясність в здогадки суспільства.

Однією з найпопулярніших розгадок вбивства І

рини Фаріон є проукраїнська позиція Ірини або особиста неприязнь. Однак донька вбитої мовознавиці та політикині Софія Семчишин назвала свою особисту версію.

Власне бачення ситуації вона висловила в інтерв’ю ТСН.

Жінка зазначає, що нині існує кілька версій вбивства Ірини Фаріон — хтось вважає, що у вбивстві мовознавиці є слід Кремля, інші вважають, що її вбили через проукраїнську позицію.

Однак, на переконання Софії Семчишин, причиною вбивства Ірини все ж була її ідейність. Також донька мовознавиці зазначила, що, хто причетний до злочину, повинно все ж встановлювати слідство.

“Дуже класна цитата є, де вона каже: “За 20-30 років мене вже не буде, але мої ідеї житимуть вічно”. Насправді її вбили за її ідею, її цінності, за мову. За мову — це зброя. Чий це слід — покаже слідство. Ми всі віримо, що цю справу мусять довести до кінця, тому що цього потребує суспільство. Навіть в час війни всі повинні розуміти, що байдужість людська, вона вбиває чужих людей. Якщо сидить невідома людина впродовж двох тижнів, чому не прийти, не викликати поліцію?” — сказала Софія.

Читайте також  “Не вказала в деклараціях…”: Тільки подивіться, що приховує від українців скандальна Юлія Тимошенко

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело