“Жахлива загроза для українців прямо на вулицях, такої негоди не чекав ніхто”: лихо буде на тлі снігопаду і дощу

“Жахлива загроза для українців прямо на вулицях, такої негоди не чекав ніхто”: лихо буде на тлі снігопаду і дощу

Експерти попередили українців про те, що погода готує неприємні сюрпризи. Негода становить серйозну загрозу для всіх мешканців України. Варто бути обережними і утримуватися від непотрібних мандрівок та прогулянок.

Як інформує “УНІАН”, завтра (12 грудня) в Україні оголошено підвищений рівень небезпечності через слизькі дороги. Про це свідчать дані Україніського гідрометцентру.

“До кінця доби 11 грудня з утриманням 12 грудня у північних, східних та центральних областях ожеледиця, на дорогах ожеледиця”, – йдеться у попередженні.

Через це у вказаних областях оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Синоптики попереджають, що через таку погоду можуть бути порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Погода в Україні – прогноз на найближчі дні

Цього тижня на погоду в Україні впливатимуть атмосферні фронти та циклони, які принесуть нам опади у вигляді дощу, снігу та мряки. За словами метеоролога Ігоря Кібальчича, загалом погода буде нестійкою, з туманами та коливаннями температури, однак температурне тло очікується вищим за норму, особливо в південній частині України.

Деякі зміни в атмосферній циркуляції, за його даними, очікуються наприкінці тижня, коли до нас надходитиме більш холодне повітря з північного заходу Європи.

Читайте також  13-річна школярка завагітніла від вітчима, "чоловік" свою провину не заперечує (моторошні деталі)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело