Температура в Україні впаде до +7°: синоптик назвав дату, коли буде найхолодніше

Температура в Україні впаде до +7°: синоптик назвав дату, коли буде найхолодніше

Найближчими днями температура в Україні знизиться та подекуди пройдуть дощі.

Листопад приніс в Україну похолодання та дощі. До кінця тижня опади в Україні продовжаться, а температура подекуди впаде до +7°…+10°. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича, передає meteoprog.

Погода 2 листопада
У четвер, з даними синоптика, вночі у східній частині, а вдень на півдні Одещини пройдуть дощі, місцями з грозами. На решті території України буде без істотних опадів. Подекуди тумани. Температура повітря вночі становитиме +5…+10 °С, а вдень +10…+15 °С, лише на півдні повітря прогріється до +18 °С.

Погода 3 листопада
Перед вихідними, за прогнозом Ігоря Кібальчича, у південних, центральних та східних областях пройдуть дощі, місцями з грозами. На решті країни збережеться погода без істотних опадів. Вітер буде південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +6…+11 °С, вдень +11…+16 °С, а у центральних та східних областях похолоднішає до +8…+13 °С.

Погода 4 листопада
У суботу, 4 листопада, вночі у східній частині пройдуть дощі, вдень під впливом виступу антициклону з півночі істотних опадів не передбачається. “Температура повітря вночі +5…+10 °С, у північних областях 0…+5 °С; вдень +10…+15 °С, на північному сході +7…+12 °С”, – спрогнозував синоптик.

Погода 5 листопада
У неділю, за даними Ігоря Кібальчича, короткочасні дощі пройдуть у західних областях. Вітер буде південно-східний, 712 м/с, а у західних областях вдень місцями пориви досягатимуть 15-20 м/с. Температура повітря вночі +4…+9 °С, вдень по всій країні буде в межах +9…+14 °С.

Коли в Україну прийде холодна погода – прогноз
Синоптик Наталка Діденко каже, що зниження температури очікується після 7 листопада, а після 12 числа прийде холодна погода відповідно до сезону. Але все одно, за її даними, навіть вночі не буде “мінусів”.

Читайте також  Аномалія, що здивує багатьох. Птуха дала детальний прогноз до середини лютого з урахуванням всіх регіонів України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело