В Україні ще сім областей переходять до “червоної” зони карантину: перелік

Київ нараз поки що залишається “помаранчевим”.

До “червоної” зони карантину від 30 жовтня перейдуть ще 7 областей: Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Хмельницька та Чернігівська.

Відповідне рішення ухвалила 27 жовтня Держкомісія ТЕБ та НС, повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов.

“Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 30 жовтня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки на території Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що станом на 27 жовтня в Україні “червоні” вже 8 областей: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська та Херсонська.

“Червоний” рівень епіднебезпеки передбачає низку обмежень, які запроваджуються в регіонах, зокрема забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо.

Обмеження не діятимуть, якщо 100 % працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані. Також для повністю вакцинованих громадян не діятимуть обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення.

Читайте також  Турчинов розповів, як Януковичу вдалося втекти від Авакова

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело