У Києві жорстоко вбили жінку

У Києві в п’ятницю, 27 серпня, у квартирі житлового будинку, розташованого на проспекті Правди, 4 А, виявили розчленоване тіло жінки. За попередньою інформацією, особу загиблої встановлено.

Особу загиблої встановлено

Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел. Повідомлення до поліції надійшло від киянина, який знайшов частини тіла в житлі свого родича.

“Нібито загинула дружина підозрюваного в убивстві – Олена. Спочатку чоловік, який знайшов її частини тіла в квартирі свого 35-річного родича (брата дружини. – Ред.), виявив у морозильнику її ногу. Там же виявилися й інші сміттєві пакети, в яких були частини тіла. Сам заявник – військовослужбовець”, – зазначив наш співрозмовник.

У пресслужбі столичної поліції уточнили, що встановлюють всі обставини події.

“Сьогодні близько 11:40 до столичної поліції від чоловіка надійшло повідомлення про те, що у квартирі свого родича на проспекті Правди він виявив розчленоване тіло жінки. Встановлюються обставини злочину і особа жінки, фрагменти тіла якої було знайдено”, – розповіли в поліції.

Повідомлення про інцидент зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Подільського управління поліції. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, в Києві в п’ятницю, 27 серпня, з вікна квартири на 12-му поверсі житлового будинку, розташованого на вулиці Академіка Заболотного, випав чоловік. Від отриманих травм він помер на місці.

Читайте також  Бізнесмен, на якого здiйcнили зaмaх під Києвом, виявився батьком старшого сина Надії Мейхер

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело