Що означатимуть наші сни цього тижня і чи будуть серед них віщі

Довіряти снам чи ні — особиста справа кожного, але заперечувати те, що вони як продукт роботи підсвідомості, мають свій — можливо, не завжди зрозумілий нам — сенс, не можна.

Можливо, не варто сліпо і фанатично дотримуватись їхніх “порад” у повсякденному житті, але дослухатися до них можна і потрібно — підказки нашого внутрішнього голосу, які отримує людина у вигляді сновидінь, часто виявляються важливими і цінними. Що насниться нам цього тижня — від 6 до 12 червня?

Ніч проти 7 червня
Сни цієї ночі, зазвичай, стосуються самої людини — її переваг і недоліків, тобто, дають можливість подивитися на себе збоку. Так, якщо уві сні людина здається собі слабкою і невпевненою в собі, значить, в реальному житті їй не вистачає якостей, завдяки яким вона могла би утвердитися як на роботі, так і в особистому житті. І, навпаки, якщо побачить себе нахабною і такою що в усьому йде напролом, насправді непогано було б знизити градус зарозумілості.

Ніч проти 8 червня

Сни нинішньої ночі мають безпосередній сенс до ситуації, яка склалася в житті людини. Вони досить точно — з урахуванням найдрібніших деталей — показують, в чому причина невдач, і те, яким чином можна перетворити їх на успіхи. Вони можуть також передбачати прийдешні події, через що їх цілком можна вважати віщими. Наприклад, якщо вночі вам насниться, що ви виграли певну суму в лотерею, обов’язково купіть лотерейний квиток.

Ніч проти 9 червня
Сни з великою часткою ймовірності виявляться віщими: їхній сюжет містить у собі ймовірний розвиток подій, які чекають на людину в найближчому майбутньому. До того ж в житті вони втіляться, якщо можна так висловитися, “близько до тексту”, тобто, якось особливо їх розшифровувати і шукати в них приповіді не слід. Інформація, яка буде міститися уві сні, обов’язково стане в пригоді в реальному житті. Так, в ньому можна буде побачити рішення складного професійного питання, яке вже давно займає людини наяву.

Читайте також  Через 40 днів їй приснився покiйний чоловік, який дякував, що відпустила його на той світ. Проте вона не знала, що думати і у що вірити

Ніч проти 10 червня
Під час одного з найнебезпечніших місячних днів і сни, зазвичай, бувають відповідними — нічними жахіттями, які після пробудження залишають після себе важку голову і неприємний осад. Незважаючи на це, приймати їх близько до серця не варто — і зміст, і атмосфера нинішнього сну оманливі — вони не несуть з собою поганих прогнозів, а зіпсованого від самого ранку настрою необхідно позбавлятися найбільш рішучими способами — наприклад, збираючись на роботу, подивитися улюблену комедію.

Ніч проти 11 червня
Сни нинішньої ночі не можна нікому розповідати, в іншому разі щось хороше, що буде в них міститися, не збудеться, а погане, навпаки, реалізується в найближчим часом. Якщо сон виявиться особливо неприємним, потрібно підійти до вікна та три рази промовити чарівну фразу “куди ніч, туди й сон”, тоді він точно не завдасть людині жодної шкоди.

Ніч проти 12 червня
Сни нинішньої ночі часто бувають жахливими й страшними, але цей їхній недолік компенсується тим, що вони, на щастя, не збуваються. Щоправда, це не означає, що на них зовсім не варто звертати увагу: в них може міститися підказка щодо того, як вчинити в ситуації, що склалася в житті. А інформація, яку він буде містити, цілком може стати в пригоді — як зараз, так і через місяці, а то й роки, так що варто запам’ятати, що саме наснилося цієї ночі.

Ніч проти 13 червня
Сни цієї ночі не можна назвати віщими — вони вкрай рідко збуваються, тому якими б неприємними вони не були, приймати їх близько до серця не варто. А ось звернути увагу на натяк такого сновидіння можна і потрібно — він покаже, чи вистачить у людини моральних і фізичних сил на те, щоб досягти мети, яку вона перед собою поставила. Якщо під час сну нею опанує відчуття слабкості, безпорадності і знемоги, значить, наяву їй потрібно більше відпочивати і акумулювати сили.

Читайте також  Психологи пояснили, чим допомагають жахливі сновидіння

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело