Обезголовлена в Харкові дівчинка стала вдруге жертвою після смерті – ексклюзивні подробиці моторошного вбивства

Обезголовлене тіло 13-річної Христини П’янової виявили 30 квітня під Харковом. А в самому місті поліцейські затримали її матір – жінка була в неадекватному стані, оголена, з ножем у руці та з головою дочки в пакеті.

Страшне вбивство вразило українців. Однак сусіди кажуть, що вдруге дівчинка стала жертвою вже після смерті. У соцмережах її на неї звели наклепи. Але знайомі, поліція та вчителі в один голос запевняють: Христина була хорошою дитиною із цілком благополучної сім’ї.

Як розповіли OBOZREVATEL сусіди родини, в якій сталася страшна трагедія, чутки про неблагополучність дитини є цинічною брехнею.

“Не знаю, кому знадобилося розпускати такі чутки, але вже немає сил це слухати і читати. В інтернеті, в новинах і в соцмережах відбувається повне безумство! Уже почали писати, що дівчинка мало не приятелює з алкоголіками і наркоманами, але це цинічна брехня! Люди, бійтеся Бога! Христина була прекрасною дитиною, і хоч би хто що казав – вона просто маленький ангел! Добре, гарне дитя! Дуже гірко, що так рано покинула цей світ, і страшно, що таким чином”, – розповіла сусідка П’янових.

Андрій Хоменко, начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в Харківській області, розповів OBOZREVATEL, що ніяких “дзвіночків” про нібито проблемну сім’ю справді не було.

“У поле зору ювенальної превенції Крістіна ніколи не потрапляла. Це позитивна дитина. Питань не було і у класного керівника – ні до поведінки, ні до навчання. Дівчинка була дуже старанною, досить добре навчалася. Не прогулювала уроки, не мала ніяких, скажімо так, шкідливих звичок. Абсолютно нормальна дитина”, – повідомив Хоменко.

Також начальник відділу ювенальної превенції розповів, що мама Христини, яку зараз підозрюють у вбивстві дочки, не викликала жодних підозр у вчителів.

Читайте також  Користувачів Вконтакте не будуть зараховувати до терористів за однієї умови

“Мама дівчинки не пропускала батьківських зборів, знаходила спільну мову із класним керівником. Тобто говорити про неблагополучну сім’ю не було підстав”, – додав Андрій Хоменко.

Як розповіла OBOZREVATEL начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області Олена Баранник, зараз підозрювана у вбивстві дочки знаходиться в Харківському слідчому ізоляторі.

Причину смерті дитини назвуть судові медики після комплексу необхідних досліджень. Ще має бути визначена послідовність прижиттєвих травм, які отримала дівчинка.

Джерела OBOZREVATEL у правоохоронних органах стверджують, що є справді вагомі підстави вважати вбивцею Христини її матір.

“Уже виконано великий обсяг робіт, є й початкові висновки експертів, які поки що не озвучують “для всіх”. На жаль, дитина, судячи з усього, стала жертвою психічно хворої людини. А що довело матір дівчинки до такого стану, вже запитання до медиків. За інформацією близьких родичів, певний час до трагедії 38-річна жінка “спілкувалася” зі своїм померлим батьком”, – розповіли правоохоронці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело