В Україні затвердили обов’язкову обсервацію: що відомо

Під час позачергового засідання в неділю, 29 березня, Кабінет міністрів ухвалив рішення про обов’язкове дотримання режиму обсервації для тих українців, які повертаються з-за кордону.

Усе – задля недопущення поширення нового коронавірусу COVID-19. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у мережі.

“Для людей, які не можуть продовжити перебувати закордоном та хочуть повернутись в Україну, ми зможемо продовжити організацію спеціальних рейсів потягів та літаків. Але громадяни будуть зобов’язані дотримуватись правил обсервації. На жаль, сьогоднішні події в аеропорту “Бориспіль” підтвердили, що іншого шляху немає. А відповідальність самоізоляції виявилась низькою”, – написав Криклій у Facebook.

Vladyslav Kryklii
12 годин тому
⚡️ Щойно Уряд ухвалив рішення про обов’язкове дотримання режиму обсервації для тих українців, які повертаються з-за кордону.
Для людей, які не можуть продовжити перебувати закордоном та хочуть повернутись в Україну, ми зможемо продовжити організацію спеціальних рейсів потягів та літаків. Але громадяни будуть зобов’язані дотримуватись правил обсервації. На жаль, сьогоднішні події в аеропорту Бориспіль підтвердили, що іншого шляху немає. Відповідальність самоізоляції виявилась відсутньою.

Читайте також  З перетином кордону є нюанси: чи можуть не випускати з України 17-річних хлопців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело