Знайдуть кохання вже у березні: астрологи склали любовний гороскоп для усіх знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку вже у березні зустрінуть другу половинку.

Овен

Березень Овнів потрапить під тотальний вплив Меркурія, що рухається, то назад, то вперед, змінює настрій і плани. Любов в прямому сенсі почне тиснути на Овнів: якісь обставини, дані обіцянки або невирішені проблеми змусять почуватися під пресом. Астрологи радять підстрахуватися і приділити цій сфері більше уваги. До 5-15 березня не варто ухвалювати доленосних рішень, писати важливих листів і намагатися грати на два фронти. Краще розібратися в коренях ситуації та пошукати шляхи для «закриття любовного гештальта».

Телець

Багато Тельців отримають у березні можливість подумати над способами поліпшення відносин, отримати новий досвід і зрозуміти, чи є сенс в їх продовженні. Але є небезпека, про яку астрологи попереджають: березень може занурити Тельців в світ романтичних спокус. Для самотніх представників Знаку місяць може ознаменуватися приходом в життя сильних почуттів, для сімейних — стати вдалим періодом для особистої ініціативи. Але слід прорахувати кожен крок наперед: в кінці березня чекають не тільки перемоги, але й наслідки прийнятих рішень.

Близнюки

Закохані Близнюки проведуть місяць у режимі внутрішньої кризи, у деталі якої краще нікого не посвячувати. Мінливий настрій, труднощі з прийняттям рішень і бажання скоріше покінчити з трудомісткими проблемами можуть принести їм неприємні хвилини. У березні варто контролювати свої емоції і долати особисті драми самостійно: повінь почуттів може прийти завчасно. Раптову закоханість, несподіваний віраж в сталих відношеннях і інші ситуації на межі екстриму допоможе подолати здоровий глузд.

Рак

Березневі зірки змусять про що задуматися, але спонтанні яскраві почуття з легкістю витіснять зусилля думати логічно. Якщо серце давно сумує за кохання, можна проігнорувати всі очевидні ризики. Веселий купідон готовий запустити стрілу просто в серце. Раз — і все, Раки закохані по повній програмі. Потенційного партнера можна зустріти в близькому колі, астрологи навіть не скасовують можливість повторно закохатися у свого партнера. Кохання, побачення, прогулянки по весняних вулицях, нові книги, нові думки і нові почуття — все це так незвично, але все-таки може відбутися.

Читайте також  Бачать 4 дати: астрологи знову намагаються вгадати, коли закінчиться війна

Лев

Левам особисте життя не принесе особливих сюрпризів у березні, не зіштовхне з критичними проблемами, проте астрологи радять бути більш уважними до настрою та почуттів коханої людини. Астрологи повідомляють, що в цьому місяці Левам буде складно помітити межу між почуттями і егоїзмом. Їх можуть роздирати суперечливі бажання. Для підтримки гармонії у відносинах доведеться поводитися максимально стримано: не кричати, не командувати, не тягнути ковдру на свою сторону. А також не брехати. Паралельні гри дуже небезпечні: є ризик викликати гострі ревнощі або не витримати напруги.

Діва

Дівам звернути більш пильну увагу на підтримання гармонійних стосунків зі своїм партнером: турбота про близьку людину може бути приємним заняттям. Якщо з’являться думки про те, як зробити відносини більш чесними, зрозумілими і щасливими, то в березні вийде їх реалізувати. Це буде вдалий місяць для пожвавлення згаслої пристрасті: у відносинах може з’явитися «родзинка», яка і запустить зміни на краще. У другій половині доречні романтичні знайомства і подорожі по забутих місць.

Терези

Закоханим Терезам в березні не врятуватися від напруження пристрастей. За гороскопом можливі напади ревнощів, ігри з вогнем і спроби вибити клин клином. У деяких представників Знаку можуть з новою силою заявити про себе колишні проблеми з коханою людиною, і, ймовірно, це змусить піти на крайні заходи. Втішна новина: випробування стане останнім в довгому ланцюзі, потрібно лише пройти його з честю. Конфлікт, криза або розрив виконає роль очисного вогню, а значить, минуле остаточно і безповоротно залишиться в минулому.

Скорпіон

У березні особисте життя Скорпіонів буде насичений несподіваними ситуаціями, до яких вони можуть поставитися дуже довірливо і схвально. Астрологи повідомляють, що на горизонті з’явиться ланцюг дивних обставин, але часом комедія буде переходити в гостру драму. У відносинах обидва партнери можуть грати в небезпечні ігри і з перемінним успіхом обманювати один одного. Навіть до кінця місяця в цій п’єсі не буде поставлена крапка. Можлива ситуація вибору, гострі сутички, перевірка почуттів на міцність. У той час як самотніх Скорпіонів чекає місяць блискучих перемог над серцями потенційних партнерів.

Читайте також  Найбільш підступні мстиві та злопам’ятні знаки Зодіаку. Їх посмішка, як загрoза

Стрілець

На початку весни Стрільці ризикують зануритися в океан особистих переживань, давніх спогадів і почуттєвих бажань. Давні мрії, ідеї, образи можуть отримати нове життя завдяки пробудженим почуттям. Дуже важливо, щоб кохана людина розділила це романтичний настрій, в іншому випадку з вини розбіжності інтересів можливі гострі суперечки, любовні драми. Астрологи рекомендують скористатися щедрими можливостями у відносинах, щоб згодом не шкодувати про згаяний.

Козеріг

Для представників Козерога березень — місяць підвищеної чутливості та вразливості. Крім того, велика влада минулого над цим: можуть зацікавити секрети і таємниці коханої людини. З іншого боку, якщо вдасться подолати зовнішні обмеження і приборкати негативні думки, місяць виявиться дуже романтичним. Зірки подарують привід для прориву в любові. Для цього варто переглянути минулі ситуації: можливо, був момент, коли Козероги випадково упустили щастя, взявшись за справу не в тому стилі або не в той момент, і пора зіграти за іншими правилами.

Водолій

Водоліям у березні важливо бути в емоційній та духовній гармонії з світом. Чим вона міцніша, тим більше позитивних змін увійде в життя. За словами астрологів, початок весни — досить драматичний період. Але він може залишити після себе яскраві зміни, якщо вдасться знайти шлях до гармонії. А ось радикальні рішення, доленосні кроки, випадкові пристрасті, навпаки, шкідливі і можуть стати причиною серйозних проблем. Не варто піддаватися миттєвим емоціям, особливо гострим ревнощам і спалахам дратівливості. Зберігайте терпіння і спокій, щоб любовна удача вас не залишила.

Риби

У березні Рибам не варто ігнорувати зв’язок реального світу та світу тонких матерій. Незалежно від того, чи вірять Риби в це чи ні, магічною силою будуть володіти сни, думки і слова. За словами астрологів, зірки нададуть всі шанси поліпшити відносини з представниками протилежної статі, чого часто будуть сприяти незвичайні ситуації. Удача чекає тих, кого ніяк не відпускає минуле: ще не пізно відмотати плівку назад і змінити ситуацію. Якщо очевидний провал проекту «жили довго і щасливо», астрологи радять закрити його і почекати, коли Фортуна повернеться. Можливо, буде потрібно кілька тижнів або місяців, але щастя того варто.

Читайте також  Була на зміні 56 днів! Молода медсестра померла від зупинки серця. Залишилася крихітна донька

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело