“Бачила “царство небесне”.” Жінка прокинулась після констатації смерті

У селі Стрижавка Вінницької області 83-річна жінка, яку на словах вже поховали, дивовижним чином повернулася до життя після коми і довідки лікарів про смерть.


Історію “воскресіння” зі слів лікарів описав місцевий канал.

“Вранці 17 лютого я прийняв зміну у колеги Віктора Малярчука. І він мені розповів, як в неділю в 21.08 зі Стрижавки “швидка” доставила в стані кома-3 цю літню жінку майже без ознак життя”, – розповів завідувач реанімацією районної лікарні Володимир Чеботарьов.

За його словами, “швидка” була не одна – о 6 ранку в неділю, 16 лютого, рідні Ксенії Прокопівни Дідух викликали медиків, проте ті заявили, що бабуся вже перебуває на стадії агонізування, помирає і везти її в лікарню немає ніякого сенсу.

Нова бригада лікарів, яку викликали після помічених ознак життя, і взагалі зафіксувала зупинку серця. Викликали поліцію, яка констатувала разом із медиками біологічну смерть, виписала відповідну довідку. Після цього всі поїхали, а рідні почали готуватися до похорону і навіть замовили могилку.

“Уже близько 8 вечора Ксенія Прокопівна знову почала подавати ознаки життя. І знову, вже втретє за один день, до неї приїхала карета “швидкої”! Вже відомо, що бабусі на місці вводили фармакологічні препарати та близько 9 вечора ухвалили рішення негайно везти її в нашу реанімацію ЦРЛ Вінницького району. Пацієнтка зараз перебуває в задовільному стані! Ми свою роботу зробили”, – поділився Чеботарьов.

Подробицями поділилася і дочка Дідух Тетяна. “Мама лежала нерухомо, і з неї виходив останній дух. Так тривало з 7.30 ранку до першої години дня. Ми пробуємо її лоб – гарячий, під пахвами – тепло, вона жива! А нам кажуть – чекайте смерть. А вона все видихає і видихає! Я вважаю, що лікарі зробили диво! Тому що ми вже з мамою прощалися і всі над нею молилися. Довідку про смерть довелося скасувати і порвати. І риють яму! І батюшку замовили, щоб співав. І сміх, і гріх! Уже три села в районі про цей “фокус” гудуть!” – розповіла жінка.

Читайте також  “Обоє в масках тримаються за руки”: Подружжя померли від коронавірусу з різницею у кілька днів. Останнє фото розчулило Мережу

Сама ж бабуся розповіла, що бачила “царство небесне”: “Батька свого кликала! Хотіла спитати, чи легко йому там? Думала – зустрінемося, я вже відчувала його. Але очі відкрила – а вони стоять наді мною, ці люди в білому! Думала – янголи! А це лікарі. Я сама вже життя санітаркою працювала, людей рятувала. І, видно, Бог мене милував”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело