“Ви ж також батько.” Депутат Соболєв звернувся до Зеленського. Всього 5 хвилин

Депутат Київської облради В’ячеслав Соболєв, при замаху на якого в грудні загинув його маленький син, заявив, що на нього і його сім’ю готують новий замах. Він також попросив особистої зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.

Про це Соболєв заявив у відеозверненні на Facebook.

“Два з половиною місяці тому, серед білого дня, в центрі Києва був убитий мій син Саша. Снайпер, котрий цілився в мене, кулею 7.62 зніс пів голови трирічного хлопчика. З того моменту у мене одна мета – зробити все, щоб ті, на чиїх руках кров Саші, понесли заслужене покарання“, – заявив Соболєв.

За його словами, за останні два тижні сталося багато подій. “У мене з’явилася 100% інформація про новий підготовлюваний на мене і мою сім’ю замаху. Ця ж інформація є і у поліції. І, тим не менш, з п’ятниці до понеділка Главк (поліції) Києва знімає охорону, незважаючи на те, що є доручення головного слідчого управління України про забезпечення заходів безпеки. У мене питання – це випадковість чи якісь збіги?“, – каже Соболєв.

За його даними, за попередні два місяці, поки кримінальну справу з розслідування вбивства його сина було в Главку Києва, слідство не просунулося ні на крок.

“Я хочу звернутися до пана президента: у мене величезне прохання до Вас не як до президента, а як до батька. Приділіть, будь ласка, в своєму графіку 5 хвилин для мене. Я готовий надати всю інформацію, за допомогою якої ми попередимо ще багато смертей, які можуть бути в нашій країні”, – заявив депутат.

Читайте також  “Я особисто звертаюсь до кожного”: Зеленський за кермом Tesla записав нове важливе звернення до українців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело