“Моя дорога”: Дружина Остапчука емоційно звернулася до Ілони Гвоздьової. Шанувальники в шоці

Колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко, яка днями натякнула на причину розлучення, публічно розхвалила партнерку ведучого в проекті “Танці з зірками” Ілону Гвоздьову. Зірка паркету, в свою чергу, підтримала екс-дружину ведучого.

Так, на своїй сторінці в Instagram Олена Войченко опублікувала фото Ілони і написала, що танцівниця є для неї тією людиною, з якої хочеться брати приклад.

“Для життя, руху вперед і розвитку кожного з нас потрібна мотивація / натхнення. Ми черпаємо їх з різних джерел: сім’я, близькі, улюблена робота, хобі або внутрішні пориви. Але іноді необхідний приклад, Людина, яка надихає і підказує шлях. Особливий захват у мене викликають сильні жінки, яким вдається знаходити час і можливості балансувати між сім’єю, материнством і улюбленою справою… Ця тендітна дівчина – втілення сили і цілеспрямованості. Спасибі, Ілона, за підтримку і наснагу! Ваша людяність і справедливість додають впевненості і віри в себе“, – написала колишня дружина Остапчука.

Ілона одразу ж відповіла теплим коментарем під постом Олени і також висловила захоплення:

“Спасибі, моя дорога і пам’ятай, ти завжди можеш на мене розраховувати. Познайомившись з тобою, я не перестаю захоплюватися твоїм терпінням, мудрістю, жіночою красою, твоїм материнським талантом!“.

Читайте також  Температурні каруселі. Погода підготувала новий сюрприз. Чекай біди

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело