Збив і втік! У Києві водій наїхав на маленького хлопчика. Нові деталі жорстокого злочину

У Києві поліція знайшла водія, який наїхав на дитину у Голосіївському районі. Правоохоронці вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження.

Про це повідомила старший інспектор Голосіївського управління поліції Христина Кірякова.

“Провадження буде розглядатися у Голосіївському управлінні поліції. Чоловік і автівка знайдені”, – повідомила Кірякова.

У поліції розповіли, що водія легковика Chevrolet Aveo і його автомобіль знайшли на території Києва у понеділок, 18 листопада.

“Слідчий відкриє його (провадження – ред.). Зараз він подивиться матеріали, які до нього надійшли й буде вирішуватись, яка саме частина та стаття”, – зазначила інспектор.

Христина Кірякова також розповіла про стан потерпілого. За її словами, дитина отримала пошкодження пальців ніг.

Як повідомлялося раніше, у Голосіївському районі Києва 18 листопада автомобіль Chevrolet Aveo чорного кольору скоїв наїзд на хлопчика 2011 року народження. Дитину без свідомості було госпіталізовано до лікарні.

У Києві ввели план “Перехоплення” з розшуку та затримання авто-втікача. Наряди поліції були зорієнтовані на зупинку схожих машин.

Нагадаємо, що раніше у Шевченківському районі Києва п’яний водій таксі Uber (авто марки Skoda) скоїв одразу кілька ДТП. Внаслідок однієї з аварій постраждала вагітна жінка.

Читайте також  Натовп свiдків ледь не вчинив сaмoсyд: грузини під нaркoтикaми збили жінку з немовлям та 11-річну дівчинку

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело