“Абсолютно про це не шкодує”: Солдат розстріляв десять товаришів по службі. Цілився прямо в голову

У Росії солдат розстріляв десять товаришів по службі – стала відома причина трагедії.

У Забайкаллі в селищі Гірське солдат розстріляв своїх товаришів по службі, перебуваючи в караулі. Вісім людей отримали несумісні з життям поранення. Сам стрілець залишився живий.

Telegram-канали Baza і LIFESHOT повідомили подробиці моторошного інциденту у військовій частині, де двадцятирічний військовий Шамсутдинов Р. відкрив вогонь по своїм товаришам по службі. Як з’ясувалося, солдат прослужив там всього чотири місяці, передає Діалог.UA.

У п’ятницю, 25 жовтня, під час перезміни в комплексі військової підготовки строковик раптово почав стрілянину на поразку зі своїм товаришам по службі. Солдат цілився військовослужбовцям прямо в голову, стріляв він і в тих, хто лежав на підлозі, добиваючи бійців контрольними пострілами.

В результаті семеро людей загинули на місці, один помер у лікарні, двоє знаходяться на операційному столі з вогнепальними пораненнями тулуба і кінцівок. Серед загиблих – два офіцери і два контрактника.

На допиті Шамсутдинов заявив, що він не шкодує про те, що сталося. За попередньою інформацією, причиною стрільбища стали нестатутні відносини.

Читайте також  "Біль та горе, це була золота людина": Відійшла у вічність шанована директорка

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -