“Якщо Гонтарева повіситься – буде смішно”: Скандальна заява Коломойського вразила українців

Ігор Коломойський дав жорстке інтерв’ю про Валерію Гонтареву і тих, хто підтримав її в скандалі з новою піснею “Кварталу”. У ній комедіанти, за підтримки хору Верьовки, заспівали жартівливу пісню про згорілий будинок екс-глави Нацбанку.

Представляємо головні цитати олігарха з його нового інтерв’ю, яке він дав “Справжньому часу”.

“Ви хотіли запитати мене, чи співчуваю я Гонтаревій? Я не співчуваю! Я співчуваю десяткам, а, може, і сотням тисяч людей, вкладникам різних банків, яких вона пограбувала. І які втратили свої гроші через курс гривні, через знищеної банківської системи, які стали жебраками.А цій тварюці я не співчуваю. Вона ніяка не велика реформаторша, а велика руйнівниця. І я впевнений, що прийде час, і суд це встановить. І вона буде сидіти за гратами, не в Англії, так в іншому місці”.

Коломойський навів приклади, коли інших політиків висміювали гумористи, але ніяких скандалів це не викликало.

“А коли Тимошенко показували у вигляді якоїсь голої баби або Януковича показували – це була цькування? Ні! А Кличка коли вони показували? Або Луценка, що він гаркавить і весь час в п’яному вигляді, або коли він Че Гевару зображував? А коли вони Коломойського з Ахметовим показують? Якщо так вважати вважати, то вся сатира і гумор – це цькування когось.

Але щось я не чув, щоб хтось після такого цькування застрелився або повісився. Якщо Гонтарева буде першою – це буде смішно. А якщо вона божевільна, її треба в лікарню, щоб вона собі трохи підлікувала нерви і мізки “.

Читайте також  Коломойський здивував словами про Донбас: "Українці воюють з українцями"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -