У Броварах п’яний поліцейський в’їхав у зупинку – одна жінка загинула, двох чоловіків травмовано

Через інцидент від виконання обов’язків відсторонили голову поліції охорони Київщини, потім стало відомо про призупинення повноважень всього керівного складу поліції охорони області

П’яний поліцейський влетів у зупинку громадського транспорту та на смерть збив жінку. Ще двоє чоловіків травмовані. Аварія сталася сьогодні, 26 вересня, близько 18-ї години у місті Бровари Київської області.

Як повідомили в поліції, за кермом автомобіля “Опель” на іноземній реєстрації був поліцейський охорони. Він перевищив швидкість, не впорався з керуванням та врізався в зупинку. Жінка від завданих травм загинула на місці, двох чоловіків з травмами забрала “швидка”.

На місце прибув новопризначений голова Національної поліції України Ігор Клименко. Через інцидент від виконання обов’язків відсторонили голову поліції охорони Київщини, потім стало відомо про призупинення повноважень всього керівного складу поліції охорони області. Призначено службове розслідування. Про подію поінформували Державне бюро розслідувань. Кримінальну справу відкрили за статтею “Порушення правил безпеки дорожнього руху”.

“Він перевищував швидкість і потім на слизькій дорозі не впорався з керуванням. В результаті чого здійснив виїзд на зупинку громадського транспорту. На місце ДТП приїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що це працівник поліції охорони, його одразу було затримано, відправлено до лікарні, щоб з’ясувати ступінь його сп’яніння. Близько 1,7 проміле в нього алкогольного сп’яніння є”, – повідомив прессекретар Нацполіції області Микола Жукович.

Зоряна

Recent Posts

Кінець війни в Україні: у Зеленського попередили про гарні події

Кінець війни в Україні: у Зеленського попередили про гарні події Перший Саміт миру відбудеться 15-16…

6 години ago

“Лютий холод повертається в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків”: куди суне мороз у -9 градусів, дощ і снігопад?

"Лютий холод повертається в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків": куди суне мороз у -9…

8 години ago

Можливі ракетні удари на Великдень: Жданов відповів, чи треба виїжджати з міст

Можливі ракетні удари на Великдень: Жданов відповів, чи треба виїжджати з міст Росія здатна влаштувати…

9 години ago

“Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок”: повістки, ТЦК, мобілізація

"Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок": повістки, ТЦК, мобілізація В Україні тривають…

12 години ago

Статус “обмежено придатний” скасовують із 4 травня: що чекає на військовозобов’язаних, у яких він був

Статус "обмежено придатний" скасовують із 4 травня: що чекає на військовозобов'язаних, у яких він був…

14 години ago

Обмінники готуються помітно переписувати курс долара: чого очікувати українцям вже у травні

Обмінники готуються помітно переписувати курс долара: чого очікувати українцям вже у травні Найближчим часом українські…

16 години ago

This website uses cookies.