Дякуємо за гідного сина! Українці терміново звернулися до мами Зеленського

Вчора, 16 вересня, мати президента України Володимира Зеленського святкувала свій День народження. Риммі Володимирівні виповнилося 69 років. Про це, зокрема, написав відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер.

“Сьогодні день народження в мами нашого президента, Римми Зеленської. Зі святом вас Римма Володимирівна, і спасибі вам за гідного сина”, – написав він.

Блогер також прикріпив фото мами Зеленського, на якому вона тримає в руках канлендар із зображенням акторського складу “Кварталу 95”.

В коментарях користувачі мережі приєднались до привітань та побажали батькам президента довгих років життя та писали про те, що вони можуть пишатися своїм сином.

Як відомо, президент України Володимир Зеленський народився і виріс в промисловому місті Кривий Ріг.

Там і зараз живуть його батьки – Римма Володимирівна і Олександр Семенович. Батьки Зеленського – пенсіонери за віком, але батько продовжує викладати в Криворізькому економічному інституті.

Живуть вони дуже скромно, – не як родичі колишніх президентів – в золоті і розкоші, і навіть не як батьки деяких депутатів Верховної Ради, а як звичайні, пересічні українці. Не люблять виставляти себе на показ і не люблять зухвальство.

Додамо, що нещодавно в ексклюзивному інтерв’ю президент передав своїм батькам привіт. Також він розповів, які у нього з батьками стосунки та через що у сім’ї гумориста бувають конфлікти.

“Нехай це занадто, що я на цю тему говорю, але поки вони живі – ми діти. Тому що, поки вони живі, ми не відчуваємо, що на нас якийсь окремий тягар відповідальності, ми розуміємо, що завжди прикрита спина цими людьми”, – сказав Зеленський.

Володимир батьків поважає, проте, як і всі діти, слухається не завжди.

Читайте також  “Люди ледь не вчинили самосуд”: П’яний водій насмерть збив 7-річну дівчинку

“Я не прошу порад і я знаю, що це образливо для них. Напевно, у таких ситуаціях я не правий. Але ж знаєте, ми ж спочатку робимо, а потім думаємо”, – зізнався глава держави.

Усі конфлікти із батьками президент як слухняний син, залагоджує першим.

“Тому що я себе гризу в такі моменти і відчуваю, що треба все якось вирулити, хоча це в інтересах двох сторін. Ти повинен піклуватися про батьків, більше того, що повинен – ти хочеш. А вони часом тобі не дають цього робити, вони ще перебувають у першій формі”, – додав Зеленський.

Батьки президента не лише на відсіч відмовляються від допомоги сина, а всіма можливими способами хочуть самі допомогти Володимиру. І теплі шкарпетки і закрутки – усе це частенько приїжджає до Зеленського передачкою з Кривого Рогу від мами.

“Я розумію, що в принципі цього не треба, але з іншого боку – це від душі робилося, особливо, коли мама: “Це спражні”. Ми тут всі їмо пластмасу, а от ці справжні”, – каже Володимир.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -