Елітні авто і дочка у Франції: директор інституту раку Олена Колесник потрапила в корупційний скандал

Директор Національного інституту раку в Києві, випускниця Києво-Могилянської академії Олена Колесник причетна до масштабних корупційних схем з ліками і живе не за коштами.

Крім того, вона свідомо підставляє своїх підлеглих, які борються проти хабарництва в медичному закладі. Про це на своїй сторінці у Facebook написала українська журналістка Яніна Соколова.

«Цю жінку на фото звуть Олена Колесник. Вона – директор Національного інституту раку. Так – так, це той заклад, де мене лікували від раку. Офіційна заробітна плата пані Олени складає в районі 12-14 тис. гривень. Єленіна дочка навчається у Франції. Їздить Олена на Volvo XC40. У чоловіка Олени – проктолога державної лікарні – VolvoV90 cross country. Олена не робить операцій, а тому її джерело прибутку – це схеми з лікарями-спільниками-корупціонерами і махінації з закупівлями ліків», – розповідає вона.

За словами Соколової, Колесник також навчилася обходити систему держзакупівель ProZoro. У зв’язку з дерибаном державних коштів в Інституті раку немає ремонту, ліфти системно не працюють і тому пацієнтів не можуть вчасно вивезти на операцію. Більше того, більшості з них доводиться самостійно купувати собі ліки.

«Олена звикла до схем, але їй вкрай некомфортно сусідство з головним лікарем Інституту раку. Він не є частиною схеми. Тому що його цікавить не нова Volvo, а нові умови для пацієнтів інституту. Саме тому Олена почала війну проти Андрія Безносенко. І шляхом брудних методів і створення керованої комісії (яка звинуватила Андрія в тому, що навіть не входить в межі його компетенції – хоча б посадові обов’язки вивчили перед тим, як писати наклеп) відсторонила Андрія від займаної посади. Не будьте як Олена», – розповіла Соколова про злочинні дії директора Інституту раку.

Читайте також  Що чекає українців на дворічному карантині: Кабмін озвучив докладний план

Розруха в Національному інституті раку

Facebook Яніни Соколової

Неробочі ліфти в Національному інституті раку

Facebook Яніни Соколової

Вона закликала владу і правоохоронні органи втрутитися в ситуацію і вжити необхідні заходи для покарання корупціонерів.

«В Україні один мільйон хворих на рак. Дати таким панночкам, як Колісник, і надалі красти – це знищувати один з найбільших лікувальних онкоучреждений країни. Не будьте байдужими», – звернулася журналістка до влади.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -