“Питання ще в процесі”: за Богатирьову внесли 6 мільйонів застави

За екс-міністра охорони здоров’я України Раїсу Богатирьову, якій напередодні обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, внесли встановлену судом заставу.

Про це повідомляє LB.ua.

29 серпня адвокат Богатирьової Дмитро Бєляєв заявив, що за неї було внесено заставу в повному обсязі – 6 млн гривень. Незважаючи на це, його підзахисна на даний момент залишається в камері слідчого ізолятора, куди її помістили після затримання 27 серпня.

“Питання ще в процесі”, – сказав Бєляєв.

Ким саме була внесена застава, адвокат не уточнив.

Нагадаємо, глава МОЗ України часів екс-президента Віктора Януковича Раїса Богатирьова була затримана після прильоту в аеропорт “Київ” 27 серпня.

Після затримання її доставили в Печерський райсуд для обрання запобіжного заходу, але це було після завершення робочого часу, і суд не приймав рішення. Тому відповідне рішення за клопотанням прокуратури Києва було прийнято на наступний день.

Правоохоронні органи України підозрюють Раїсу Богатирьову в розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України). У 2014 році вона була оголошена в розшук, а в наступному році була заочно арештована Печерським судом Києва.

Читайте також  10-12 класів у містечках не буде

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -