“Знову на виборчі дільниці”: У Зеленського зробили гучну заяву про дострокові вибори. Уже скоро

В Офісі президента України прийняли рішення, яке знову відправить українців на виборчі дільниці

“Знову на виборчі дільниці”: У Зеленського зробили гучну заяву про дострокові вибори. Уже скоро

Зараз в оточенні глави держави активно обговорюються всі юридичні нюанси цього питання.

Так, було прийнято рішення провести дострокові місцеві вибори. Причому українські виборці відправляться на дільниці для голосування «в максимально короткі строки» пише видання Страна.ua.

Додамо, що напередодні виборів до парламенту Володимир Зеленський підкреслив, що можуть піти на такий крок і прийняти дане рішення.

«Не розслабляйтеся», – тоді сказав Зеленський представникам преси.
Додамо, що місцеві вибори заплановані на 2020 рік.

Як повідомлялося раніше, мер Дніпра Борис Філатов вступив з терміновим зверненням до Володимира Зеленського. Міський голова зробив заяву про муніципальну реформу. Відповідне звернення з’явилося на сторінці мера в Facebook.

«Результат виборів до Верховної Ради показав, що в країні з’явилася політична сила, яка має можливість і волю самостійно встановлювати правила гри. Це величезний кредит довіри і відповідальності одночасно! Країна вимагає повного перезавантаження влади, і зробити це можна тільки одним способом – оголосити дострокові місцеві вибори, щоб показати, хто працює по-справжньому, а хто прийшов у владу, щоб заробляти. Щоб перезавантажити систему, необхідно оголосити вибори якомога швидше», – сказав він.

Читайте також  Євросоюз знову продовжив санкції проти Росії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -